Vi hälsar ny medarbetare välkommen!


Socionomen Helene Hedberg har sedan en vecka börjat arbeta som familjehemskonsulent och behandlare i den professionella delen av vår verksamhet. Helene kommer närmast från avslutade studier på socionomprogrammet på Ersta Sköndals högskola, och har sedan tidigare studerat MR-programmet på Teologiska högskolan i Bromma, samt arabiska på Stockholms Universitet.

- Jag har jobbat med ungdomar på olika sätt de senaste tio åren, både i organisationsform och inom kommunal verksamhet.  Utöver det har jag också arbetat ideellt med flyktingverksamhet samt engagerat mig utomlands i rättvisefrågor och socialt arbete, bland annat i USA, Palestina och Indien. Mina studier har också berikat mitt lärande och arbetsliv, säger Helene.

- Föreningen Framtidståget har glädjen att välkomna Helene vars kompetens och kunskap kommer ha stor nytta i arbetet att göra verksamheten ännu bättre. Vi uppskattar särskilt Helenes interkulturella förmåga och erfarenhet av socialt arbete lokalt, nationellt och globalt, säger verksamhetschef Mikael Hedström.

- Jag känner mig så oerhört glad över att få ha börjat jobba på Framtidståget. Nu har jag varit här i lite mer än en vecka och kan konstatera att det är väldigt roligt att jobba på en arbetsplats som besitter en så unik kombination av kompetenser och arbetsinriktningar! Jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med mina kollegor och få fortsätta utveckla Framtidstågets sociala arbete nationellt och internationellt, säger Helene. 

Vi hälsar Helene Hedberg varmt välkommen till vår verksamhet!